Рони и още осем души с гарантирано място в Световната Гран при

Рони и още осем души с гарантирано място в Световната Гран при

Рони О’Съливан и още осем майстори на щеката са си гарантирали мястото в предстоящия силен ранкинг турнир по снукър Световната Гран при, а и са потвърдили участие в него. Събитието ще се проведе в традиционната зала “Гилд Хол” в Престън и ще включи майсторите на щеката от топ 32 на едногодишната ранглиста на World Snooker. Началото е на 19 февруари, а финалът - на 25-и, като победителят ще грабне апетитните 100 хиляди паунда.

Не е изненадващо, че който получи право на участие в Престън, ще присъства, защото дори загубилият в първи кръг получава гарантирани 5 хиляди паунда. Финалният списък с 32-мата участници в Световната Гран при ще стане ясен след края на насрочения за следващата седмица Shoot Out, а на 13 февруари ще има пълен жребий.

Ето кои са се класирали за турнира в Престън до момента:

Рони О’Съливан, Люка Бресел, Марк Алън, Джон Хигинс, Джъд Тръмп (шампион от първото издание през 2015-а, когато още не е било част от ранкинг системата), Шон Мърфи (шампион от 2016-а, когато е първото издание като ранкинг турнир), Марк Селби, Марк Уилямс и Дин Дзюнхуей.

Още от Снукър

Виж всички