Гледайте на живо Европейското по снукър в София

Гледайте на живо Европейското по снукър в София

София е домакин на Европейското първенство по снукър за играчи под 18-годишна, под 21-годишна възраст и мъже. Организаторите на турнира са осигурили излъчване на живо на маса 4 в хотел “Рамада”, където се провежда за пореден път шампионатът.

На въпросната маса ще бъдат излъчвани на живо в интернет всички мачове, като около 15 часа българско време в понеделник ще започне финалът в най-ниската възрастова категория. Джаксън Пейдж ще се опита да оправдае статута си на фаворит и да спечели за втори пореден път титлата, като се изправя срещу Флориан Нюсле.

Пейдж загуби само два фрейма в елиминациите по пътя си към финала, докато Нюсле взе два мача с 3:2, два с 4:1, а на полуфинала срази Хамим Хюсеин с 4:2.

16-годишният Пейдж отстъпи с 3:6 на Рони О’Съливан в 1 кръг на Шампионата на Обединеното кралство, а този сезон още стигна основната схема на други два ранкинг турнира - “Рига Мастърс” и Откритото първенство на Индия. Пейдж също така получи покана за квалификациите за Световното първенство през 2017-а в качеството си на европейски шампион за играчи под 18-годишна възраст, а миналият сезон в Откритото първенство на Уелс привлече погледите на медиите с двете си победи над професионалисти, преди да отпадне от Джъд Тръмп на 1/16-финалите.

Гледайте на живо финала от 15 часа между Джаксън Пейдж и Флориан Нюсле, както и всички мачове на “телевизионната” маса 4:Следете тук всички резултати и пълна информация за Европейското под 21 години!

Още от Снукър

Виж всички