Гледай на живо

Церемония "Футболист на годината 2021"

Бари Хърн за Рони: За негово добро е да играе в "Крусибъл"

Бари Хърн за Рони: За негово добро е да играе в "Крусибъл"

Председателят на World Snooker Бари Хърн изрази надеждите си, че Рони О’Съливан ще вземе участие в Световното първенство в “Крусибъл”, което започва в средата на април. Въпреки че Ракетата не е казал със сигурност, че планира да не участва, той по-скоро изрази съмнения, че може и да пропусне планетарния шампионат, ако има възможност да прави нещо друго извън снукъра. Медиите на Острова обаче обичат да спекулират с темата много повече, отколкото самият О’Съливан.

“Системата в световния

снукър

е известна на всички. Никой играч не е принуждаван да играе където и да е. Договорът с играчите е демократичен и всеки сам избира къде да играе, както и в кой турнир да си почива. Изборът е на Рони, не е мой. Много се надявам той да играе в “Крусибъл”, за негово добро ще е.

Животът е много странен и когато остарееш, не искаш да има много моменти от миналото ти, към които да се връщаш и да си казваш, че е трябвало да постъпиш другояче. Не мисля, че Рони ще пропусне “Крусибъл”, защото обича снукъра. Знам, че изборът си е негов и си мисля, че ще направи правилния избор”, коментира Хърн в изказване пред ВВС.

Още от Снукър

Виж всички