Звездата на ЦСКА хвали Жоро Миланов

Звездата на ЦСКА хвали Жоро Миланов

Халфът на ЦСКА (Москва) Алан Дзагоев се изказа ласкаво за новото попълнение на тима Георги Миланов. Българинът е в тима от по-малко от седмица, но е оставил отлични впечатления със старанието си на тренировките и Дзагоев е убеден, че той ще допринесе за успешния сезон.

"Не съм аз човекът, който трябва да коментира трансферната политика на клуба, но мисля, че взехме добри попълнения в лицето на Миланов и Стефан Цубер. И двамата ми харесват. Очевидно е, че се стараят и много добре четат играта. В контролата с Волга Цубер игра цял мач, а Миланов едно полувреме, но показа високо ниво на професионализъм", каза руският национал.

Старши треньорът Леонид Слуцкий беше по-предпазлив в оценката си за двамата нови футболисти. "Трудно е да се каже до каква степен Миланов и Цубер вече са се вписали в тима. Те са при нас само от една седмица и е рано да се правят изводи", коментира наставникът на шампионите.

ЦСКА ще изиграе първия си официален мач на 13 юли, когато на стадион "Олимп-2" в Ростов на Дон ще спори със Зенит за Суперкупата на Русия.

Още от Футбол свят

Виж всички