Легенда на ЦСКА помага на Жоро Миланов

Легенда на ЦСКА помага на Жоро Миланов

Една от легендите на ЦСКА (Москва) закриля българския халф на тима Георги Миланов и му помага по-бързо да се интегрира в отбора. Това разкри защитникът Сергей Игнашевич, който коментира в профила си в twitter как се справят новите попълнения. Руският национал обясни, че Миланов е под опеката на ветерана Елвир Рахимич. 37-годишният босненец е в тима от 12 години и това ще е последният му сезон като футболист.

"Стефан Цубер не говори изобщо. Досега единственото, което съм чул от него, е "Thank you", когато го попитахме има ли нужда от помощ при пазаруването в магазина. В това отношение на Миланов му провървя повече. Българинът получава голяма помощ от Рахимич, защото езиците им са близки", написа Игнашевич.

Междувременно бившият халф на Литекс беше обявен за един от най-добрите нови футболисти в Русия от кореспондента на ITV Джеймс Епъл. Специалистът прогнозира, че ЦСКА ще защити титлата си, защото…"Леонид Слуцкий доказа, че е треньор от висока класа, а и има на разположение най-балансирания отбор. "Армейците" имат обиграна защита и великолепното офанзивно трио Ахмед Муса, Вагнер Лав и Сейду Думбия. В ЦСКА е и Георги Миланов, който ще замени достойно Кейсуке Хонда след напускането на японеца".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти