Миланов отказал на Терек преди година

Миланов отказал на Терек преди година

Бившият вратар на Спартак (Москва) и на руския национален отбор Станислав Черчесов заяви, че познава много добре българския полузащитник Георги Миланов. В момента Черчесов тренира Амкар (Перм), а преди година беше начело на Терек (Грозни). Именно в чеченския клуб той искал да заведе футболист номер 1 на България за 2012-а година.

"Аз имах идея да купя Миланов, когато работех в Терек. Но тогава в неговите планове не влизаше да играе в руската Висша лига. И сега разбирам, че този, в който съм се прицелил, е играч на ЦСКА москва. Радвам се за тях, обяснява Черчесов в интервю за регионален вестник в Пермский край.

"Около година назад, когато го проучвах в тогавашния летен трансферен период, гледах много мачове с негово участие. Той е бърз, и още нещо, което се набива на очи- има нестандартен начин на водене на топката, много неудобен, казва Черчесов, който сега ще работи в Амкар с четирима българи- Георги Пеев, Благой Георгиев, Захари Сираков и новото попълнение Петър Занев. През тази седмица пък халфът на Литекс и националния отбор на България Георги Миланов стана играч на московския ЦСКА, актуален шампион на Русия.

Още от Футбол свят

Виж всички