Бивш играч на ЦСКА (М): Миланов е млад и перспективен

Бивш играч на ЦСКА (М): Миланов е млад и перспективен

Двама бивши играчи на ЦСКА (Москва) коментираха трансфера на Георги Миланов в руския шампион. Мнението си за българския халф споделиха пред championat.com заслужилият майстор на спорта на СССР Владимир Пономарьов и Олег Корнаухов.

"Не зная що за полузащитник е Миланов. Но, разбира се, в момента имаме нужда от халфове. Кейсуке Хонда вероятно ще си тръгне и тимът ще остане с двама дефанзивни полузащитници - Расмус Елм и Понтус Вернблум. Ако българският халф действа като творец на терена, той ще е много подходящ за отбора. Мисля, че навярно той е привлечен в тима с тази цел. Като цяло, одобрявам този трансфер", сподели Пономарьов.

"На този етап ми е трудно да кажа нещо повече за трансфера на Миланов, но всички знаем как работи селекционният отдел на ЦСКА. Те са наблюдавали играча от доста време и явно са стигнали до извода, че този футболист подхожда на нивото на ЦСКА. Това е млад и перспективен футболист. Видно е, че ЦСКА се придържа към своята селекционна линия", пък бе коментарът на Корнаухов.

Снимка: pfc-cska.com

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти