Шеф на ЦСКА: Миланов потвърди качествата си

Шеф на ЦСКА: Миланов потвърди качествата си

Спортният директор на ЦСКА (Москва) Роман Бабаев коментира изявите на новите попълнения Георги Миланов и Стефан Цубер в контролата срещу Волга (0:0). Швейцарецът започна като титуляр, а бившият халф на Литекс се появи на терена в началото на второто полувреме. Според Бабаев и двамата са оставили добри впечатления с представянето си и са демонстрирали защо са привлечени в клуба.

"Според мен и двамата играха добре, особено Цубер. При Миланов се видя, че още не е в оптимално физическа кондиция. Той започна добре, но към края на срещата се поумори", каза Бабаев.

"Миланов и Цубер се вписват в стила на ЦСКА. Те са умни футболисти, които обичат комбинативнността, а това е, от което имаме нужда. Двамата показаха качествата, заради които ги купихме. Надявам се, че бързо ще се адаптират и ще направят отбора ни по-силен", добави Бабаев.

В същото време се разбра, че халфът на "армейците" Александърс Цауня е бил опериран в Германия. Латвиецът се контузи в последния мач от предсезонното турне в Китай и се очаква да отсъства от терените около два месеца.

Още от Футбол свят

Виж всички