Жоро Миланов с първо интервю в Русия

Жоро Миланов с първо интервю в Русия

Новият играч на ЦСКА (Москва), българският национален полузащитник Георги Миланов даде интервю за клубната телевизия на новия си тим, в което каза, че ще направи всичко възможно, за да помогне на отбора да постигне успехи във всички турнири. Вчера московските армейци, които са шампиони и носители на купата на Русия за тази година обявиха трансфера официално.

Ето какво заяви футболист номер 1 на България за 2012 година пред клубната телевизия:

"Аз съм много щастлив, че се оказах в такъв клуб. Ще дам всичките си сили за това, за да помогна да постигнем успехи в първенството на страната и в Шампионската лига. Дори и не се замислях преди преминаването си в ЦСКА, защото имах информация, че отборът ме е следил и че съм им харесал в няколко мача за българския национален отбор. Въобще, без да се замислям аз се съгласих да премина в ЦСКА.
Започнах рано да се занимавам с футбол в академията на Литекс. Благодарение на своето старание успях да вляза в основния състав. Благодарен съм на академията на Литекс, която ме възпита и ми даде път в големия футбол. Мога да играя зад нападателите, на левия или на десния фланг. Нашите народи са близки, в езиците ни има много сходни думи, ще се постарая колкото се може по-бързо да науча езика - за мен така ще бъде по-добре.
Виждам, какъв хубав микроклимат има в отбора, как се отнасят един към друг. От общуването си с треньора получих позитивни емоции. Чувствам, че всички се стараят, за да се адаптирам в отбора, да се разкрия напълно и да покажа всичките си силни качества, заради които ме поканиха в ЦСКА. Искам колкото се може по-бързо да зарадвам армейските запалянковци".

Още от Футбол свят

Виж всички