Максимална магия от Рони в Китай! (видео)

Максимална магия от Рони в Китай! (видео)

Неповторимият Рони О’Съливан не приличаше на себе си в първите четири фрейма срещу Елиот Слесор в 1 кръг на Откритото първенство на Китай по снукър и ги загуби, но след интервала направи незабравим подарък за феновете на снукъра! Ракетата реализира 14-ия в кариерата си максимален брейк от 147 точки, печелейки за него 42 000 паунда.

О’Съливан комбинира 15-те червени с 15-те черни и допълни цветовете за перфектни 36 удара, като се пласира идеално от жълта за зелена покрай намиращата се в боулк зоната синя. След това не го затрудни и насочването на кюбола към горната част на масата за розовата, а последната черна провокира бурните аплодисменти на феновете в залата, както и поздравления от съперника.

Това е 944 сенчъри брейк в кариерата на О’Съливан и 14-и максимум, увеличавайки преднината си на върха по този показател пред Стивън Хендри, който има 11, а Джон Хигинс е с 8.

Това е 136-ият максимален брейк в историята на снукъра и пети през настоящия сезон след тези на Уенбо Лян в English Open, Кайрън Уилсън в Международния шампионат, Юпън Цао в Scottish Open и Мартин Гулд в Шампионската лига.

ВИЖТЕ ТУК ВСИЧКИ МАКСИМАЛНИ БРЕЙКОВЕ В ИСТОРИЯТА НА СНУКЪРА

Още от Снукър

Виж всички