Тити: Ще бъда капитан, парите в Левски са моя отговорност - Лукойл и Ефбет няма да са спонсори

Тити: Ще бъда капитан, парите в Левски са моя отговорност - Лукойл и Ефбет няма да са спонсори
Добра новина за "сините"! Божков даде обещание: праща акциите в София
Добра новина за "сините"! Божков даде обещание: праща акциите в София

Превърналият се в централна фигура около акциите на Левски Константин Папазов заяви, че 26-кратните шампиони няма да фалират. Той заяви, че "Лукойл" няма да става спонсор на "Герена" и добави, че заради морала такъв няма да става и компанията на Цветомир и Боян Найденови "Ефбет".

"Васил Божков и Георги Попов няма да фалират Левски. В света е измислена една дума за такъв момент - благодаря. Г-н Божков до момента безупречно издържа клуба, но вече няма такава възможност. Акциите ще са в мен, ще се наспя след това. В последните два месеца имаше един лост - това съм аз. Почти сам извървях пътя, винаги съм имал екипи. Искам да благодаря на хората, които в седмицата от 28 април се събрахме и заедно извадихме кестените от огъня.

Към вчерашна дата всички говореха, че Левски няма да го има. Първата задача е изпълнена, Левски може да бъде спасен. 400 000 лева месечно за осигуровки не е вярна цифра. Левски доживя своя катарзис, Левски е първият български клуб с нова формула на управление. Левски ще бъде футболен клуб на морала, а това е изиксване.

Не знам дали с поведението си през годините заслужаваме да носим името на най-моралния човек може би в историята на България. За да сме свързани с Апостола, трябва да станем морални. Бил си собственик, отделил си всичко, а се пее "Батков, к*рво". Иво Тонев му се вменява кражба от трибуната. А тя не е платена още - как да се краде от нещо, което не е платено?! Спас Русев човекът също много се интересуваше от Левски.

Само Томас Лафчис не е оплют от собствениците, а Бог спаси Грашнов от нападки. Васил Божков не е плют също. Три месеца никой от Левски не му се е обадил на Божков. Този човек 12 месеца е създавал комфорт в клуба, не заслужаваше ли аджеба едно: "Как си?". Обадих му се, службите сигурно са чули. Той каза: "Тити, аз съм Васко".

Думите му, че Бойко Борисов ще намери друг идиот за Левски? Това не знам. Аз не мога да съм параван или нечия подлога. Кой ще дава парите ли? Това е тема на друг разговор. Кой ще дава парите това е моя лична отговорност.

Обикновеният син фен показа на какво е способен от февруари насам. Няма начин да накараш някой да дава, когато някой богат дава. Сините фенове показаха уникална класа. Левски има зад гърба си най-великото име, марката и хората, които са последователи на това име.

Аз съм вярващ човек и за разликата от почти цялата държава не лъжа, никой няма зад мен. Първият човек, на когото се обадих, благодарност е най-важното качество, беше Валентин Златев. Моят живот - баскетбол! Затова му се обадих и казах, че имам кауза. Той каза: "Тити вероятно ще ми липсваш, нямам право да те спирам в твоята кауза да спасиш Левски".

Категорично не може "Лукойл" да стане спонсор на Левски. Тази тема искам да бъде табу, не съм параван на никого! Братята Найденови ли? В този живот, ако искаш да успяваш вечно, трябва да следваш само морала. Познавам добре Цветомир Найденов, не е против него, няма как г-н Божков да ми е гласувал доверие и... Няма как.

Трябва да бъда себе си, трябва да следвам думата морал. Г-н Божков каза, че ме вижда, че много искам и ще прати акциите по DHL", каза баскетболният треньор пред bTV.

"Без Левски няма български спорт! Хората в провинцията чакат идването на Левски. Много скочиха, когато Левски поиска помощ, каквато поискаха Рома и Вердер (Бремен). Ще се оправим и без скромните три-четири милиона. Тези, които искаха Левски да фалира, грачеха, както грачеха на бесилото на 18 февруари 1873 г.

Ще си изключа телефона и 24 часа ще спя, коства ми много. От всички фенове на Левски мога да направя тим, имам самочувствието за това. Имаме честта да носим името на най-големия български герой. Трябва да носим морала на Левски. От поведението на повечето от нас, Левски би се срамувал. Аз ще бъда капитан. 26 години думата ми не е цепена.

Аз съм параван на моите покойни родители. Първо трябва да има кауза, после последователи, очаквам много последователи, ще успеем да покажем на България, че Левски е този, през който може да се рекламира. Ще се разделя с тези акции, ако видя много сериозно отношение. Много хора не искаха да получавам тези акциите. Вероятно има някои много по-добри от мен. Показах, че... имам само аз. Три месеца никой от Левски не се е чул с него, аз не го познавам.

Васил Божков каза, че иска Левски да бъде такъв, какъвто той си го е представял. Левски е с най-големи шансове да спечели Купата на България, с магията на въздуха, който витае. Левски трябва да покаже своя огромен капитал и ресурс, с който разполага. Имам 26 години безграничен опит, няма да обещавам.

Бих поискал държавата да помогне със стадиона, това не може да си го позволи нито един частен инвеститор, защото не отговаря на икономическата обосновка. Чаровен нахалник с четири букви - това съм аз. Ще питаме пак г-н Владислав Горанов. Страхувам се от бесилката на Левски, аз мога да бъда употребен за каузата на Левски. Нека ме употребят, ако това е начинът Левски да го има. Скоро ще чуете едно голямо име, с което се чухме преди малко.

Не виждате моите розови очила, момчета! Ще направим всичко възможно Левски да получи най-малко от държавата. Вместо всички да се радваме, че "Марица-Изток" помага в Стара Загора, всеки злорадства. Нека който както може, да получи помощ от държавата. Българският футбол ще бъде силен, когато двете велики имена бъдат силни. Свалям шапка на това, което прави г-н Домусчиев, но истината е там, където са хората", заяви малко-късно Тити пред БНТ.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички