Найденов: Божков е голям лъжец, Тити ще си чака акциите (видео)

Найденов: Божков е голям лъжец, Тити ще си чака акциите (видео)
Цветомир Найденов: Учудва ме наглостта на Божков! Той е мутра от непосочена от него категория
Цветомир Найденов: Учудва ме наглостта на Божков! Той е мутра от непосочена от него категория

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов изрази съмнение, че Васил Божков ще прати акциите на Левски на Константин Папазов, както обяви вчера треньорът на баскетболния Левски Лукойл. Найденов даде интервю за Нова Телевизия, в което коментира последните изказвания на Божков и за пореден път нападна остро бившия си съдружник.

"Божков лъже Тити, че ще му даде акциите. Тити го познавам добре и му казах да не бърза още. Има много време до получаването на акциите. Той тези акции ги държи, за да дестабилизира и да нагнетява напрежение. Не му трябват", каза Найденов. Добра новина за "сините"! Божков даде обещание: праща акциите в София
"Никога не съм знаел, че е имало чести и близки срещи с министър Владислав Горанов. Васил вярна дума не казва, може да лъже и сега", коментира босът на Efbet.

"Нищо не чакам от Божков, разделихме си общия бизнес. Върнахме си лиценза за 9 игрални зали, но това е малка част от бизнеса ни. Не искаме да имаме нищо общо с криминален престъпник като него", заяви Найденов. Тити: Ще бъда капитан, парите в Левски са моя отговорност - Лукойл и Ефбет няма да са спонсори
На въпрос дали чака нещо по DHL, той отговори, че може да му пратят малко фурми. Коментарът му бе във връзка с очакването акциите на Левски да бъдат пратени именно по DHL на Тити Папазов.

Найденов разказа как семейството му е получило заплаха за убийство. "Ние бяхме в шок", поясни той и заяви, че след юни месец са решили да събират доказателства.

"Васил Божков е голям лъжец и манипулатор. С голяма лекота може да ни заблуди", каза Цветомир Найденов и разказа, че никога не е бил приятел с Божков, не е ходил с него по заведения и дискотеки.

Цветомир Найденов отрече и твърдението на Божков, че благодарение на него съществува бизнесът на семейството му. "Този човек до каквото се е докоснал, всичко е фалирало, всичко е под вода. Това ли е великият бизнесмен?", каза Найденов.

Цветомир Найденов пита: Кой поръча да пребият Гецов, Узунов, Ристосков и Чико?
Цветомир Найденов пита: Кой поръча да пребият Гецов, Узунов, Ристосков и Чико?

На въпрос чак юни 2019 година ли се е разбрало какъв е Божков, той разкри, че рекетите са започнали през 2016 година, но поясни, че се води разследване за това и не може да коментира. "Той е толкова перверзен, че може да ни убие и с нашите пари", добави Найденов и напомни, че има събрани доказателства и те са предадени.

Найденов даде пример с побоя над Слави Ангелов и напомни думите на главния прокурор Иван Гешев за разкритията по случая. "Аз слушам това, което и вие слушате", напомни Найденов и заяви, че Божков отговаря на описанието за поръчителя на побоя над Ангелов.

Цветомир Найденов посъветва да се питат банките за рейтинга на Божков и поясни, че няма вече банка в България, която да му даде една стотинка.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти