Лудогорец спечели гостуването на Берое в WINBET e-футбол лига

Лудогорец спечели гостуването на Берое в WINBET e-футбол лига

Победителят от електронното първенство по баскетбол на България Кай Шаленберг, управляващ виртуалния футболен отбор на Лудогорец в WINBET е-футбол лига, успя да спечели мача си със Спас Желязков и неговия Берое във вчерашния мач от електронното първенство по футбол, излъчвано по Sportal TV. В герой за тима от Разград  се превърна Марин, който успя да реализира две бързи попадения още преди 10-ата минута от началото на срещата. Спас Желязков изпусна няколко отлични възможности, с които можеше да обърне резултата, и успя да реализира чрез Конте едва в 89-ата минута, когато беше късно за обрат.

Във втория телевизионен мач за деня от WINBET e-футбол лига отборът на Берое, ръководен отново от Спас Желязков, разгроми ЦДНА на Александър Гавалюгов като гост. Двубоят започна динамично, след като "червените" откриха резултата в 5-ата минута чрез Колев, но получиха моментален отговор от Маринов (9 мин.), който удвои резултата за гостите в края на полувремето (35 мин.). 
Грешка на Гавалюгов доведе до трети гол за Берое, реализиран от Фол (67 мин.). Натискът срещу ЦДНА се засили още повече в последните минути от мача и това доведе до три нови попадения във вратата на "червените". Точни за старозагорския тим бяха Еривалдо (85 мин.), Бакалов (90 мин) и Фол (90+5 мин), които оформиха крайния резултат в мача на 1:6.

WINBET е-футбол лига се организира от „Спортс Мениджмънт България“ и се излъчва ексклузивно от Sportal TV всеки делничен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за турнира бихте могли да откриете на сайта efootball.bg.

Още от eSports

Виж всички