Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Чавдар 0:0

Отборът на Берое намери своя герой в WINBET е-футбол лига

Отборът на Берое намери своя герой в WINBET е-футбол лига

Отборът на Берое, управляван от Спас Желязков, намери своя герой в първенството на WINBET е-футбол лига в лицето на Маринов, който вчера отбеляза всичките 5 попадения в мачовете на своя тим срещу Пирин (Гоце Делчев) на Валентин Джагълов.

И двата мача от топ 14 на електронното първенство на България бяха излъчени снощи по Sportal TV.

Първата среща между Желязков и Джагълов не излъчи победител. Неразбирателство в защитата на гостите позволи на Берое да поведе в резултата чрез Маринов в 53-ата минута. Няколко минути по-късно Пирин успя да върне попадението чрез Дафков (66 мин.).

Бърз ответен гол на Маринов (68 мин.) отново изведе старозагорския тим напред в резултата. Секунди преди последния сигнал на виртуалния съдия, Гуцев (90+4 мин.) вкара изравнителния гол и мачът завърши с 2:2. Във втория телевизионен мач от WINBET e-футбол лига за деня, Маринов успя да отбележи хеттрик (8, 16, 51 мин.).

Валентин Джагълов направи няколко отлични разигравания и контраатаки, но успя да реализира само едно попадение в 37-ата минута чрез Тусонджиев.

WINBET е-футбол лига се организира от „Спортс Мениджмънт България“ и се излъчва ексклузивно от Sportal TV всеки делничен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за турнира бихте могли да откриете на сайта efootball.bg.

Още от eSports

Виж всички