Ивайло Иванов беше отличен от "Еврофутбол" на "Спортист на годината"

Ивайло Иванов беше отличен от "Еврофутбол" на "Спортист на годината"

Спечелилият през тази година олимпийска квота за Рио де Жанейро в джудото в категория до 81 кг Ивайло Иванов получи специална награда от българския букмейкър "Еврофутбол" по време на церемонията за "Спортист на годината", чийто генерален спонсор е. Направилият много силна година Иванов спечели титлата "Спортен талант № 1 на Еврофутбол" за 2015. Неговата награда бе връчена от двукратния световен шампион по самбо и олимпийски медалист по джудо Георги Георгиев.

"За мен е чест, че  бях поканен да съм тук сред вас – толкова много олимпийски и световни шампиони. Затова искам да благодаря най-вече на "Еврофутбол", че ме подкрепяха през цялата 2015-а. Нека да продължават да помагат на българските спортисти и развитието им, защото у нас има много силни момичета и момчета. Искам и да благодаря на семейството, на приятелите си за цялата подкрепа през годините и не на последно място – на всички, които са работили с мен за моето развитие, за да стигна до тук. Искам да кажа на всички – следвайте мечтите си и не се отказвайте от тях", каза развълнуваният Ивайло.

"За мен е удоволствие да съм тук и да връча наградата на един изключителен млад спортист, постигнал забележителни успехи през тази година. Пожелавам му да продължава да побеждава и на Олимпийските игри в Рио де Жанейро да ни зарадва с възможно най-благородния медал", каза от трибуната бронзовият медалист от Игрите в Атина 2004 Георги Георгиев.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от Спортист на годината 2015 ТУК!!!

Още от Бойни спортове

Виж всички