Цецо Соколов: Победа над Бразилия може да ни накара наистина да си повярваме (видео)

Цецо Соколов: Победа над Бразилия може да ни накара наистина да си повярваме (видео)

Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов сподели след страхотната победа над олимпийския шампион Бразилия с 3:1 в Световната лига във Варна, че тази победа може да ги накара наистина да си повярват.

"Да, играх малко по-добре от вчера, но победата е на отбора. Радвам се, че съм помогнал на отбора. Разликата беше, че днес не правих толкова глупости, колкото направих вчера. Играхме доста по-добре във всички елементи. Може би, трябваше да играем малко по-добре на блок. Дайте да се порадваме на победата над Бразилия. Без значение кой е играл от другата страна, Бразилия си е Бразилия".

"Ние трябва да израстваме като отбор. Това беше причината за днешната победа. Всички се раздадоха без значение какъв беше резултата. Всеки гейм беше с преднина за тях, но ние съумявахме да се върнем в гейма и в мача и накрая да излезем като победители, което е най-важното. Победа над Бразилия може да ни накара наистина да си повярваме".

"Във всеки един мач ние излизаме за победа и да защитаваме името България. Излизаме да се раздадем на игрището и ако можем да победим. Не мисля, че има състезател, който просто ей така излиза на игрището и да не го интересува какво ще се случи. Лично аз излизам за победа", завърши Цецо Соколов.

СНИМКИ: FIVB.COM

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - БРАЗИЛИЯ - ТУК!!Още от Волейбол

Виж всички