Виктор Йосифов: Трябва да се научим да сме по-постоянни, но с времето ще стане (видео)

Виктор Йосифов: Трябва да се научим да сме по-постоянни, но с времето ще стане (видео)

Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов коментира след сладката победа над олимпийския шампион Бразилия с 3:1 в Световната лига във Варна, че трябва да се научат да са по-постоянни, но с времето ще стане.

"За толкова кратко време няма някаква специална рецепта, която да е повлияла върху развоя на мача. Просто си казахме, че това, което се е случило вчера е просто един мач и не трябва да ни разочарова. Днес просто излязохме и бяхме положителни, с емоция, раздадохме се и се радвам, че победихме".

"Всяка победа над такива силни отбори като Бразилия и Полша дава самочувствие на отбора. Трябва да се научим да сме по-постоянни, да държим едно ниво в няколко мача. Това е нещото, което ни липсва до момента. С такива победи и това ще се получи. Със сигурност времето работи за нас. Имахме малко време за подготовка, нямахме мачове и контроли. Няколко пъти казвам, че от мач на мач се обиграваме, сработваме и играем добре. Това се вижда и статистически".

"Очаква ни дълго пътуване до Аржентина, дано да пристигнем живи и здрави. Мачовете там ги виждам като всички останали. Излизаме, играем и не мислим кой е срещу нас. Трудни мачове, няма да има леки мачове", завърши Йосифов.

СНИМКИ: FIVB.COM

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - БРАЗИЛИЯ - ТУК!!

Още от Волейбол

Виж всички