Хиляди фенове подкрепиха националния отбор по волейбол във Варна

Хиляди фенове подкрепиха националния отбор по волейбол във Варна

Близо 2000 почитатели се заредиха с дух за победа в Lidl фен-зоната пред Двореца на културата и спорта 

Хиляди фенове подкрепиха националния отбор по волейбол по време на срещите от Световната лига, които се проведоха от 9 до 11 юни в Двореца на културата и спорта във Варна. Всички те предварително се заредиха с добро настроение в специалната фен-зона пред залата и влизаха на мачовете наелектризирани и готови да ликуват заедно с националите, но и да дадат своята подкрепа и в трудните моменти. 

Като основен спонсор на Българска Федерация Волейбол Лидл България се грижеше да има подкрепа със свежа храна и напитки, не само за отбора, но и за всички фенове. Под мотото на партньорството „Свеж партньор, здрав отбор“ Lidl предлагаше за всички посетители специална селекция от менюто на националите, лично изработено от лекаря на отбора като най-подходящо за хранителния им режим преди мачовете и по време на тренировъчния процес. Подбраните продукти включват богат избор от плодове и зеленчуци, ядки, качествени млечни продукти и шоколадови десерти от асортимента на търговската верига.

В Lidl фен-зоната пред залата близо 2000 почитатели се заредиха с дух за победа, като изрисуваха своя свеж екип за по-силна подкрепа, както и премериха сили в мини-турнир по гигантски волейбол.

Още от Волейбол

Виж всички