Ники Николов: Връщането ми в България не е крачка назад! В Русия се работеше за количество и никакво качество

Ники Николов: Връщането ми в България не е крачка назад! В Русия се работеше за количество и никакво качество

Центърът на Нефтохимик Николай Николов сподели, че завръщането му в България от Русия в никакъв случай не може да бъде определено като „крачка назад“. Снощи националът спечели титлата в родната Суперлига след успех на бургазлии над Монтана във финалната серия.

„В никакъв случай завръщането ми в България не е крачка назад. Това е просто съдбата. Аз много вярвам в нея. Ситуацията в Русия беше такава, че там се работеше много за количество, а за никакво качество. Там ми беше трудна комуникацията с треньора. Нямам предвид езиковата бариера. След това получих една травма, която на пръв поглед не е толкова сериозна, но имаше един период от четири дни, в които не можех да си обуя чорапите“, коментира Ники Николов в студиото на DIEMA SPORT 2.

“От гледна точка на медицинското обслужване там, мисля, че то беше нулево. Както и да е, въпросният проблем отмина, но след известно време се прояви отново. Тогава също не последна никакво лечение, а само третиране с много силни болкоуспокояващи“, призна още волейболистът.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти