Сашо Везенков: Ако Салпаров не играе в четворката на Шампионска лига, ще се включи при нас

Сашо Везенков: Ако Салпаров не играе в четворката на Шампионска лига, ще се включи при нас
Новият носител на титлата в Суперлигата на България при мъжете - Нефтохимик 2010 (Бургас) ще се стреми към участие в най-престижния европейски турнир - Шампионската лига.
Това обяви спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков, след големия успех на бургазлии, при който те отрстраниха Монтана с 3:1 победи във финалния плейоф и триумфираха като шампион в първенството.
 
"Научен съм, че никой не помни вторите и никой не дава пари за второто място. Срещнах се с Валентин Братоев, станаха връзките и с Ники Николов и се получи този проект, това е тим на Лукойл, искам да благодаря на Валентин Златев и на всички останали", коментира Везенков след успеха на тима.
 
"Говорили сме с президента, ще се опитаме да играем Шампионска лига. Това, което направи Марек-Юнион-Ивкони (Дупница) не е от полза за волейбола, да губи всички мачове там с по 0:3. Затова ние ще се борим да играем там. Шампионската лига е доста сериозно предизвикателство, ще видим какви финанси ще имаме, искам да благодаря на всички играчи и треньори", допълни той.
 
"Фирмена тайна е какъв бюджет сме изразходвали, целта е постигната. Ако Салпаров не играе в четворката на Шампионска лига, ще се включи при нас, ако не няма как да се клонира. Водим преговори и с един от братята Пенчеви", допълни Сашо Везенков.

Още от Волейбол

Виж всички