Гледай на живо

ЦСКА-София - Гиляни (Косово) 1:0

Шарапова е рускиня и може да си пие, защо ѝ беше допингът?!

Шарапова е рускиня и може да си пие, защо ѝ беше допингът?!

Бившата румънска тенис-легенда Илие Настасе, който е и капитан в момента на националния отбор на своята страна за Фед къп, смята, че Серина Уилямс приема забранени стимуланти.

"Имиджът на Русия пострада в спортен план заради допинг-скандала, но това е също толкова вярно и за Серина Уилямс. Не я ли виждате как изглежда? Така или иначе, американците никой не ги проверява за допинг. Ако стане известна цялата истина за допинга на американците, ще изчезнат големи турнири и ще избягат много мощни спонсори. Представяте ли си какво ще последва, коментира Настасе пред вестник Евениментул Зилей.За цялата си кариера Уилямс е спечелила 72 турнира, в това число и 23 от Големия шлем. В момента тя е на 2-о място в женската тенис ранглиста на WTA.

Румънската легенда също така коментира и думите на Мария Шарапова пред списание Воуг, че за последната година е употребила много повече алкохол, отколкото през целия си живот до тогава.

"Шарапова може да си прави каквото реши в личния си живот. Това е нормално и аз мисля, че това е заради депресията, която я налегна заради дисквалификацията. Какво правиш когато не играеш? Ами пиеш! Тя е рускиня може да си пие, защо й е нужен допинг на 29 години? Вероятно на мене ще ми е необходим, тъй като съм на 70, заяви Настасе, който е двукратен победител в Големия шлем- Откритото на САЩ през 1972-а година и Уимбълдън през 1973-а година.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички