Гледай на живо

"Вабанк": Прогнозите преди финала

Шарапова: Не ме интересува дали другите тенисистки ме харесват

Шарапова: Не ме интересува дали другите тенисистки ме харесват

Мария Шарапова ще направи дългоочакваното си завръщане на 29 април на тенис турнира от сериите Premier (третата по сила категория след Premier Mandatory и Premier 5) на WTA в Щутгарт. Рускинята бе нападана многократно от своите колеги и колежки през медиите, защото получи "уайлд кард" за три турнира - Мадрид и Рим освен в германския град.

Но Шарапова не смята да обръща внимание на критиките от тенисистките, защото дори преди това не е комуникирала особено с колежките си.
Шарапова прелъстява от корицата на "Vanity Fair"
"Имам голямо уважение към другите състезателки, защото разбирам начина им на живот и колко много усилия полагат, какви жертви правят. Но не искам да съм им приятелка, нямам нужда от това.

Когато вляза в съблекалнята, си върша моите неща. Отивам на корта и си тръгнам, защото искам да съм професионалистка. Ако ми казват, че не съм, ще ме наранят. Но ако критиките идват затова защото не си говорим под душа, изобщо не ме интересува и няма да го променя", каза Шарапова пред испанското издание на списание "Vanity Fair", за чийто априлски брой рускинята направи фотосесия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички