Играйте снукър с Деси Божилова и Пролет Величкова

Играйте снукър с Деси Божилова и Пролет Величкова

Заповядайте на уникалния по рода си снукър турнир SHOOT-OUT с красивите и световноизвестни снукър съдии – Десислава Божилова и Пролетина Величкова.

Двете ни представителки в WORLD SNOOKER TOUR ще организират турнира със съдействието на новия спортен бар „Академията“ – Дианабад.

Ако сте гледали този турнир по каналите на Евроспорт знаете, че шоуто е голямо и забавлението за зрители и играчи е изключително. За разлика от другите снукър турнири тук е задължително да се вдига шум и да подкрепяте своите любимци или приятели.

На турнира ще могат да присъстват и зрители, които да видят нашите чаровни рефери в действие по подобие на големите турнири от световния снукър, както и някои от най-добрите български играчи. Бързият формат изисква бърза игра и това означава, че всеки има шанс да победи всеки, без значение колко големи брейкове прави или в каква форма се намира.

Всеки има шанс да спечели особено когато ще трябва да правите удар на всеки 10 секунди, а хората около масата да ви пляскат с ръце за „по-добра“ концентрация.
Турнирът ще се проведе на 31 октомври и 1 ноември (събота и неделя). Мачовете ще започнат след 13:00 часа, но ще ви очакваме поне 30 минути по-рано, за плащане на таксите и финални разяснения по турнира. Ако мачовете се изиграят бързо може турнира да приключи в рамките на съботния ден!

Подробности за правилата и наградния фонд вижте НА ТОЗИ ЛИНК!

Още от Снукър

Виж всички