Поне 19 снукър турнира са предвидени за сезон 2020/21

Поне 19 снукър турнира са предвидени за сезон 2020/21

Сайтът на World Snooker Tour публикува предварителен календар за сезон 2020/21, като уточнява, че има насрочени 11 турнира до края на годината, но не се гарантира провеждането на всичките. 

Първият турнир за 2021 година ще бъде “Мастърс”-ът в “Александра Палас”, Лондон. Между януари и март ще има минимум шест събития: Германския Мастърс, Откритото първенство на Гибралтар, Shoot Out, Откритото първенство на Уелс, Шампионата на играчите и Шампионата на тура. 

Все още няма международни спортни събития на територията на Китай, но в началото на март месец е оставено свободно място в календара за евентуално три турнира там. Потенциално 19 турнира могат да се проведат в рамките на сезон 2020/21, който завършва със Световното първенство в Шефилд.  

Първият кръг на Шампионата на Обединеното кралство ще бъде проведен в Милтън Кийнс между 23 и 26 ноември. Вторият кръг започва на 28 ноември и ще се играе в зала “Барбикан” в Йорк, както и остатъкът от турнира до 6 декември. Още не е ясно дали ще има публика. 

ВИЖТЕ ТУК ЦЕЛИЯ КАЛЕНДАР

Още от Снукър

Виж всички