"Ултрас Левски" застана твърдо зад Наско Сираков

"Ултрас Левски" застана твърдо зад Наско Сираков
Сираков отправи призив към Божков и заяви: Готов съм да получа акциите (видео)
Сираков отправи призив към Божков и заяви: Готов съм да получа акциите (видео)

Фракцията "Ултрас Левски" използва профила си във "Фейсбук", за да изкаже своята подкрепа към легендата на клуба Наско Сираков, който днес в ефир потвърди желанието си да получи акциите на столичния гранд от Васил Божков и Георги Попов.
Екипът на Sportal.bg публикува съобщението на "сините" фенове без редакторска намеса:

"Водещата новина за всяко синьо сърце от последния час е, че Наско Сираков официално поиска акциите на ФК Левски да бъдат прехвърлени на негово име. Докато корифеи на търговското право всеки ден променят своето мнение относно това кои е настоящия собственик на Левски, ние искаме да използваме трибуната, която имаме тук, за да изразим своята категорична подкрепа към легендарния футболист и ръководител на любимия ни отбор. В негово лице и в това на Павел Колев виждаме потенциал за уникален тандем, които да вдигне Левски в този ужасяващ за всички нас момент. Именно тези две имена бяха предложени от наши представители като вариант за прехвърляне на акциите и след категоричния отказ на единия, то ние, Ултрас Левски, приветстваме желанието на другия да се нагърби със спасението и управлението на любимия ни клуб в този съдбовен момент.

Призоваваме собствеността на отбора да бъде решена и акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков, а докато това се случи, отново искаме да обърнем внимание на това, което зависи изцяло и само от нас - кампаниите за подпомагане на ФК Левски.

В платформата HelpKarma бяха събрани над 50 хиляди евро само за няколко дни, а вече над 3000 са продадените виртуални билети за рождения ни ден на 24-ти маи.

Левскари, с всеки изминал ден каузата ни достига до все повече и повече хора и именно затова отказваме да повярваме, че хората, които се интересуват от съдбата на Левски, са няколко хиляди човека. Или поне това говорят актуалните цифри, които показват колко точно са ангажираните с кампаниите. Убедени сме, че можем да спестим някоя кутия цигари, един ресторант, кино или бар в името на нещо свято! В името на Левски!

 

Още от БГ Футбол

Виж всички