Гледай на живо

ЦСКА - София хвърли здрав бой на хърватския Осиек - На живо след 4:2 на стадион "Васил Левски"

Шефът на реферите за ЦСКА-София - Левски: Браво! Безупречно съдийство (видео)

Шефът на реферите за ЦСКА-София - Левски: Браво! Безупречно съдийство (видео)

Реферът Никола Попов и неговите помощници са се справили безупречно с дербито ЦСКА-София - Левски. Това заяви днес шефът на съдийската комисия Костадин Стоичков, който беше наблюдател на мача.

Припомняме, че след срещата от Левски предявиха сериозни претенции към съдиите и по-конкретно за отсъдената дузпа в полза на червените, за която останаха съмнения, че е извън наказателното поле, както и за непоказан директен червен картон на Амос Юга през първото полувреме.

"Съдиите се справиха безупречно с този мач. Имаха много дискусионни, важни решения, които трябваше да вземат. И всичко важно го решиха конкретно. Моята крайна оценка е едно много добро съдийство за Левски - ЦСКА не само на главния съдия, но и на асистентите. Работата в екип беше на високо ниво. Браво и поздравления! Дано всички дербита минават по този начин.

13 Последно събрание на СК към БФС за 2020
Със сигурност на някой му се е искало нарушението да е отвън, но там ясно и точно се вижда, че контактът е точно на линията, коляното на нападателя е на линията. Както знаете, линията на наказателното поле е част от наказателното поле", заяви Стоичков.
От СК разкриха, че от началото на сезона 24 асистенти и главни съдии от efbet и Втора лига са получили наказания, но не обявиха техните имена.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти