Левски изчисти задълженията към играчите си

Левски изчисти задълженията към играчите си
Сираков напусна безмълвен “Герена”
Сираков напусна безмълвен “Герена”

Левски е изчистил всички задължения към играчите си. Шефовете на Герена са успели да изплатят всички дължими заплати към сегашните футболисти в клуба. По този начин няма никаква опасност за напускане на играчи по финансови причини, съобщава "Новспорт".

Парите са дошли от договора с австрийската строителна компания Strabag, който беше окончателно подписан преди няколко дни. това е позволило да се стигне да положителен край на годината за футболистите като пари. Те са били пуснати в почивка в далеч по-добро настроение от последните месеци. Срещата приключи! Един напусна Левски, още ще го последват, Стоянович обясни за трансферите

До момента официално не са обявени параметрите на спонсорския договор, но със сигурност става въпрос за няколко милиона годишно. Очаква се заради притока на свежи пари в Левски да бъде направена и спешна селекция за пролетния дял от първенството.

В момента "сините" са на кошмарното за всички техни фенове девето място в Efbet лига, но се надяват на по-добри резултати след подновяването на първенството. По-смелите прогнози сочат, че Левски все още не е загубил всички шансове да влезе в първата шестица. Отборът е на 9 точки от ЦСКА 1948, който заема последната позиция в Топ 6. А до края на първата фаза в шампионата остават цели 10 кръга.


Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти