Джонсън иска българска жена, Кобрата не му я дава

Джонсън иска българска жена, Кобрата не му я дава

Кевин Джонсън бе атракцията на пресконференцията преди мача му с Кубрат Пулев на 28 април в зала "Арена Армеец". Американецът демонстрира добро настроение и потенциал да бъде истински шоумен, с което се постара да изпълни своята роля на достоен опонент за Кобрата.

Джонсън още преди да пристигне в София бе заявил, че иска да си тръгне от България с нова приятелка, като не пропусна да отправи такъв призив към публиката:

"Искам да кажа само на българските жени да дойдат и да се покажат. Няма да напусна България без жена", заяви шеговито Джонсън, на което Кубрат Пулев отговори категорично, че "няма как да му дадем българска жена, не само ще го победим на ринга, но и ще му попречим да си вземе жена".

Джонсън дори бе принуден от журналистически въпрос да се оправдава за провокативното си поведение по време на пресконференцията. "Трябва да знаете, че има разлика между бокса и личния ми живот. Сега се шегувам, но мога да съм напълно различен и двете нямат нищо общо. Готови ли сте за екшъна", провикна се Джонсън.

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец?
Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти