Кевин Джонсън: Да викат за Кубрат колкото си искат, аз ще победя (видео)

Кевин Джонсън: Да викат за Кубрат колкото си искат, аз ще победя (видео)

Съперникът на Кубрат Пулев Кевин Джонсън обяви, че се наслаждава много на времето си в България - "това много краасиво място". Американецът не се притеснява, че публиката изцяло ще вика за Кобрата в мача помежду им на 28 април в "Арена Армеец".

"Готов съм да победя Кубрат. Наслаждавам се на престоя си тук. Разглеждах много, стараех се да си прекарвам добре, срещнах страхотни хора. Тук е едно много красиво място. Ще се наслаждавам преди мача, ще се наслаждавам и след мача, а също така ще се наслаждавам след победата на следващия си двубой.

И преди съм се изправял срещу съперник, който е подкрепян от феновете. Може да скандират в негова полза колкото си искат, но не може да му помогнат на ринга. На ринга сме само двамата, преди също съм бил в такава позиция и колкото и да викат, победителят може да е само един", сподели Джонсън след откритата си тренировка.

Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец? Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти