Гледай на живо

ВАЛЕНТИНА ГЕОРГИЕВА ГРАБНА ПРИЗА ЗА СПОРТИСТ НА МЕСЕЦ МАРТ СЛЕД ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ В БАКУ

Тервел Пулев: Смениха съперника ми буквално преди час, но нищо...

Тервел Пулев: Смениха съперника ми буквално преди час, но нищо...

Тервел Пулев ще се изправи срещу поляка Якуб Войчик, стана ясно "буквално преди час", по думите на самия бронзов медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012.

Тервел ще излезе срещу Войчик на ринга в "Арена Армеец" на 28 април в един от подгряващите мачове от галавечерта в София, чието главно събитие е Кубрат Пулев - Кевин Джонсън.

Мениджърът на Кубрат и Тервел Нисе Зауерланд (брат на Кале и съосновател на агенцията, която носи фамилното им име) обясни защо се е стигнало до внезапната смяна на съперника на по-малкия Пулев.
"Трябваше да сменим съперника на Тервел в последния момент, защото се е наранил на една от последните си тренировки. Случват се такива неща в бокса, но е оказало влияние и това, че мачът ще е пред българска публика", обясни Нисе Зауерланд, визирайки травмата в последния момент на Мустафа Амиш.

"Мисля, че за подготовката няма какво толкова да говорим. Доволен съм, тренирах в Германия при Ули Вегнер. За ситуацията със съперника мога да кажа, че няма особено значение, бяхме готови за всякакви изненади. За сегашния нямам никаква информация, преди час буквално стана ясно за тази промяна. Балансът му е отрицателен, но това не означава, че е слаб и няма как да го подценя. Готов съм да изиграя целия мач", увери Тервел Пулев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти