Кобрата в София: В първите рундове трябва да бъда по-предпазлив

Кобрата в София: В първите рундове трябва да бъда по-предпазлив

Кубрат Пулев не беше много словоохотлив при пристигането си в България за мача с Кевин Джонсън на 28 април в зала "Арена Армеец" в София. Кобрата все пак каза няколко думи пред чакащите го на летището журналисти, а повече очакваме от него на официалната пресконференция от 15,30 часа.

"В добро настроение съм, въпросът е да победя. Крайната цел е най-важна. Не се вълнувам особено, но аз съм си такъв. Дори за мача за световната титла нямаше кой знае какво вълнение. Не мога да кажа кой е по-добър боксьор - Самюел Питър или Кевин Джонсън. И двамата са добри, но Джонсън е по-подготвен", заяви родната зверза в професионалния бокс.

"Статутът ми на фаворит не ми влияе, почти няма напрежение у мен. Но боксът е спорт, в който винаги може да има изненада. Затова с треньора ми говорихме, че в първите рундове трябва да бъда по-предпазлив. Смятам, че съм добре подготвен, все пак не играем за световна титла. Подготвях се 2-3 месеца и мога да кажа, че необходимото го направихме."Не мисля за мача на 29 април (б.р. битката Антъни Джошуа - Владимир Кличко, победителят от която трябва да се бие с Кобрата). Концентрирам съм изцяло върху противника ми в "Арена Армеец". Все пак да не слагаме яденето преди тигана", добави Кубрат, който сподели, че се надява това да не е последният му мач пред родна публика.

Betfair предлага и специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА КУБРАТ ПУЛЕВ В СОФИЯ ВИЖТЕ ТУК!!!


Кубрат Пулев пристигна в София 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти