Гледай на живо

Франция - Полша

Тервел Пулев: Имах нагласа да изиграя и целия мач (видео)

Тервел Пулев: Имах нагласа да изиграя и целия мач (видео)

Българският професионален боксьор Тервел Пулев заяви, че е бил подготвен да издържи цял мач срещу грузинеца Рамази Гогичашвили. Той обаче успя да запише втора победа при професионалистите още в първия рунд след зрелищен нокаут.

"Получи се още в първия рунд. Имах нагласа да изиграя дори и целия мач, ако се наложи, но в профибокса е така. За това, че той има доста повече опит от мен имахме едно на ум, че не трябва да бъде подценен", разкри Пулев при завръщането си в България.
Нощта на шампионите - Полутежка категория - 79-85 кг  - Тервел Пулев - Томислав Рундан 

Ясно е и кога е следващата среща на Тервел - на 28 април в София. Той ще излезе на ринга преди своя брат Кубрат, който ще защитава интерконтиненталната титла тежка категория срещу бившия претендент за световния пояс Кевин Джонсън от САЩ. 

Съперникът на по-неопитния сред професионалистите обаче все още не е ясен.

"За сега противникът не е подписал договор за мача и за това няма да обявяваме имена, защото може да се окаже, че няма да е той. За последния ми мач двама от противниците отказаха и бяха сменени в последния момент, така че и сега може да се случи същото", каза Тервел.

Как е протекла подготовката на бронзовия олимпийски медалист от Лондон 2012 г. за втората му среща при професионалистите, чуйте в следващото видео:

btvnovinite.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички