Дейниъл Кормие е първият в обкръжението на Хабиб, който зарови томахавката

Дейниъл Кормие е първият в обкръжението на Хабиб, който зарови томахавката

Съперничеството между Конър и Хабиб надмина спора за атлетическите им качества като бойци. Намесени бяха прекалено много други фактори в полемиката, подкрепена от UFC и накрая резултатът „гръмна в лицето” на най-голямата организация по ММА в света.

Липсват признаци на охлаждане на страстите и в двата лагера, но един човек е готов всички да оставят това зад себе си и да преминат напред. Това е капитанът на отбора на Хабиб – Дейниъл Кормие. Ето какво каза той чрез социалните медии:

"След като всичко отмина, се надявам да можем да се насладим на великото шоу, което гледахме в клетката. Представлението на двамата фантастични бойци беше велико. Поздравления за Хабиб. Ти наистина си най-доминантния боец в UFC. Ти направи точно това, което каза. Поздравления, шампионе! Какво невероятно представление. Конър Макгрегър се би добре срещу най-трудния за него стил и показа шампионски хъс и умения след две години извън играта. Страхотна работа, момчета!”, сподели шампионът в тежката и полу-тежката категория на UFC.

Още от Бойни спортове

Виж всички