Хора от екипа на Хабиб арестувани за нападението над Конър (видео)

Трима души от екипа на шампиона в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов са задържани и са откарани към ареста веднага след края на дългоочаквания мегадуел между бореца от Дагестан и суперзвездата на ММА Конър Макгрегър. Както е известно, Хабиб спечели убедително със събмишън в четвъртия рунд, но после заличи отличните впечатления от двубоя с предизвикания въргал в публиката секунди след тримфа си.

Хора от екипа на Хабиб пък през това време атакуваха съвземащия се Макгрегър на октагона.

"Въпросните трима души вече са арестувани и полицията ги откара към затвора. Не знам какво да кажа, просто съм отвратен от случилото се. Конър е добре, той е съсипан от загубения двубой, а не от сцените след края. Тези трима души от екипа на Хабиб със сигурност ще бъдат обвинени и наказани, може би никога повече няма да получат виза, последствията ще бъдат сериозни", каза президентът на UFC Дейна Уайт.

Той обаче изключи от евентуални сериозни последици шампиона Хабиб, който все пак не получи пояса си на откагона след успеха и след като бе разкритикуван лично от Уайт, бе съпроводен извън залата.
Впоследствие стана ясно, че Макгрегър не е повдигнал обвинения срещу нападателите си и те са били пуснати от ареста.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти