Хабиб: Исках да затворя устата на този глупак (видео)

Хабиб: Исках да затворя устата на този глупак (видео)

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се завърна в родината си след грандиозното шоу в Лас Вегас и победата над Конър Макгрегър, за който ще се говори още дълго. Непобеденият дагестанец беше посрещнат от над 15 000 свои фенове на стадион “Анжи Арена” в Каспийск.

Нурмагомедов излезе с шампионския пояс и придружаван от баща си. Хората по трибуните, предимно деца и младежи, бурно го аплодираха, а после започнаха да скандират “Хабиб!” и “Дагестан!”.

При появата на 30-годишния боец, част от феновете започнаха да прескачат огражденията. В един момент около 100 човека стъпиха на терена, а Нурмагомедов заяви с усмивка: “Вие сте много, а аз съм сам”.
"Всеки ден се молех на Всевишния да съм здрав и да нямам контузии, за да се състои мачът. Исках да затворя устата на този идиот и да му покажа каква е разликата между нашия народ и неговия. Ние имаме велика история и нищо не може да ни спре. В последните години ни се струпаха много изпитания, но се надявам, че съм ви донесъл поне малко радост и съм оправдал очакванията ви. Най-важното е да сме заедно и да останем сплотени", заяви шампионът.

Дикторът на стадиона помоли феновете да се върнат по местата си, а за същото призова и бащата на Хабиб - Абдулманап Нурмагомедов.

Медиите коментират, че на практика почитателите на Нурмагомедов са копирали неговите действия след края на боя с Макгрегър. Тогава шампионът прескочи октагона и налетя да бие човек от щаба на ирландеца. Постъпката му няма да остане без последствия и той ще бъде наказан.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти