Хабиб крие ревностно съпругата си

Хабиб крие ревностно съпругата си

Новият ММА крал Хабиб Нурмагомедов-Орела крие ревностно своята съпруга. Дагестанецът не разрешава на половинката си да се показва пред чужди хора. Тя прекарва цялото си време в семейната къща в дагестанската столица Махачкала, в най-южната точка на Русия. Дамата, чието име също се пази в тайна, живее под един покрив с родителите на Нурмагомедов.

Сватбата на Хабиб беше едно от най-странните светски събития в Русия. През цялото време булката беше забулена в бяло. Никой не успя да зърне лицето на избраницата. Подобен ритуал е спазване до последната буква на мюсюлманските канони.

Нурмагомедов е ревностен и винаги в своите изречения споменава на няколко пъти името на Аллах. Според анализаторите причината той да предизвика жестокото меле след мача с Конър Магрегър в Лас Вегас са обидите на ирландеца към неговата религия.

Хабиб има момче и момиче от своята съпруга. Децата също не са показвани в публичното пространство от непобедената ММА машина, който принципно е доста активен в социалните мрежи.

В руските медии единствената информация за половинката е, че тя е родом от Дагестан. Хабиб категорично отказва да коментира семейството в свои интервюта.

"По време на подготовката задължително трябва да има режим. Жената трябва да стои у дома и да се моли за мен", категоричен е Нурмагомедов.

Преди няколко години американските медии гръмнаха с новината, че най-сетне са разкрили коя е жената на Хабиб. Те публикуваха снимка, която после се оказа, че е на руската водеща Олга Бузова.
"България Днес"

Още от Булевард

Виж всички