Кормие иска трети мач с Джон Джоунс

Кормие иска трети мач с Джон Джоунс

Шампионът в полу-тежката и тежката категории на UFC – Дейниъл Кормие ще се бие срещу Дерик Люис, за да защити шампионския пояс в тежката дивизия. Битката им ще се проведе на 3 ноември и ще бъде основния сблъсък за UFC 230.

Капитанът на АКА предизвика WWE звездата Брок Леснар като дълго време смятахме, че точно това ще бъде следващата схватка, очакваща DC. Старият му „враг” Джоунс, обаче, ще може легално да взема участие в ММА боеве след само още две седмици. Сега изглежда, че Кормие предпочита да се бие срещу Джон Джоунс отколкото Леснар.

Според Дейниъл той има още два мача преди да се откаже от активна кариера. Давайки интервю пред ESP, той намекна, че обмисля реванш с Джоунс.

„Ако броим мача с Люис, ми остават още два боя. Може би това,че няма да мина през дълъг, изтощителен лагер за този бой, ще бъде от полза. Засега мисля, че ми остава този и още един мач. Опонентът, който има най-голямо значение за мен ще бъде Джон Джоунс защото той ме победи два пъти. Боят срещу Леснар има по-голяма логика от финансова гледна точка”, завърши шампиона.

Кой мач предпочитате да видите Вие, фенове? Джоунс – Кормие 3 или Кормие – Леснар?

Още от Бойни спортове

Виж всички