Хабиб намекна на Конър, че реваншът е безсмислен

Хабиб намекна на Конър, че реваншът е безсмислен

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов изглежда отговори на суперзвездата на ММА Конър Макгрегър на намеренията двамата да проведат реванш. Както е известно, Хабиб подчини категорично ирландския нокаутьор на UFC 229, а после създаде тотален хаос в залата и рискува сериозни санкции от Атлетическата комисия на Невада.

Макгрегър публикува в “Туитър” само около час след двубоя, че няма търпение за реванша. Ден след дуела пък Нурмагомедов също чрез социалните мрежи изглежда отговаря на предизвикателството на ирландския си враг.

“По братски казвам, дори сега си по-бавен, така че вече ми става неудобно за теб. Още преди казах, че ще кажа всичко, което имам, на 6 октомври (7 октомври в България), или ти реално смяташе, че ще ме победиш?

Извинявам се на всички, които съм обидил с общата ни победа. А за истинските ми фенове - вие сте просто цял космос. Благодаря за невероятната ви подкрепа, обичам ви. Искрено ваш - Хабиб Нурмагомедов”, е написал шампионът в “Инстаграм”.
Впоследствие шампионът пусна още два бързи поста: "Имам нужда от нови хейтъри, защото старите ще започнат да ми харесват" и "Така изглеждам, когато някой ми каже, че не е харесал скока ми (над оградата на октагона в Лас Вегас), а аз толкова се постарах". Вчера пък Хабиб поднесе извинение за постъпката си отново в "Инстаграм", като обясни, че "баща му не го е учил на това, но е ставало въпрос за чест".

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти