Гледай на живо

Студио Дерби представя новите членове на елита

Конър се извини твърде късно (видео)

Конър се извини твърде късно (видео)

Няколко часа след края на мегасблъсъка между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър за титлата на UFC в средна категория на бял свят се появи още един крайно любопитен детайл около битката, за която ще се говори дълго време.

В социалните мрежи се разпространи видео от края на третия рунд, от което личи как ирландецът изрича думите “само бизнес е”, а шампионът отвръща “предполагам” (според някои "хайде" - "let's go"). Фенове и специалисти приеха репликата на Макгрегър за закъсняло извинеие и обяснение за всичките обиди и прекрачването на границата на допустимия тон по време на изказванията в периода за реклама на гвоздея на UFC 229.

При положение че Хабиб бе толкова необуздан (нетипично за него) след победата стана ясно, че е таял около две години неприязънта си към Макгрегър и емоциите са ескалирали по грозен начин.

Конър обаче явно прекалено късно е поднесъл обяснението/извинението си, а за разлика от предишните му съперници (например, Жозе Алдо), то Хабиб очевидно е канализирал омразата си не в безрасъдство на октагона, а в хъс за категорична победа.

Още от Бойни спортове

Виж всички