Гледай на живо

"Efbet Лига Live": Лудогорец с нова титла след изстрадан успех във Варна, утешителна победа за ЦСКА - София над Левски, а ЦСКА 1948 отива в Европа - на живо с Ангел Станков, Михаил Александров и Нико Петров

Розалин Пенчев: Искам да преживея още по-голямо приключение, затова реших да играя за SESC

Розалин Пенчев: Искам да преживея още по-голямо приключение, затова реших да играя за SESC

Националът Розалин Пенчев призна, че ще продължи кариерата си в бразилския SESC (Рио Де Жанейро). Пенчев, който преди няколко години игра за полския Ефектор (Киелче) даде интервю за Plusliga.pl.

“Миналият сезон в Аржентина беше най-добрият в кариерата ми. Не само от спортна гледна точка, но и от житейска. Живях далече от вкъщи и прекарах фантастично време с невероятни хора. Искам следващия сезон да е още по-добър. Искам да преживея още по-голямо приключение и да постигна още по-големи цели. Ето защо реших да играя в  SESC (Рио де Жанейро). Бях няколко пъти в Бразилия, когато заедно с Персонал (Боливар) играхме срещу Сада (Крузейро) и други отбори от столицата. Тогава много ми хареса Бразилия и затова приех предложението от този клуб без никакви резерви”, заяви Розалин Пенчев.

23 България - Бразилия 3:2

“Да, наистина прекарах първия си сезон в Полша в Ефектор (Киелче). В момента със сигурност не изключвам да играя в Плюс лигата. Ако моите цели съвпадат с тези на някой от полските клубове, защо да не се върна? Кариерата ми е още в началото и имам още много работа да свърша. Вярвам, че един ден ще реша да се върна на полските полета”, добави Розалин Пенчев.

Още от Волейбол

Виж всички