Слави Гоцев: Да биеш Бразилия винаги е нещо уникално

Слави Гоцев: Да биеш Бразилия винаги е нещо уникално

Волейболният национал Светослав Гоцев призна след страхотната победата на България над Бразилия с 3:2 гейма в турнира от Лигата на нациите във Варна, че да биеш Бразилия, независимо дали са с третия или петия състав, винаги е нещо уникално.

"Трябва да отдадем успеха не само на отборния дух, но и играхме също така много добре тактически. Играхме силно на сайд-аут, имахме и силен сервис, който може би единствено ни липсваше в мача с Франция и не можахме да направим по-добър резултат. Като цяло играхме много добре, и влезлите отвън Розалин Пенчев и Учиков дадоха своя принос", коментира Гоцев.

"Всеки за себе си извади изводите от този мач с Франция. Пламен също ни помогна много с подкрепа, с окуражаване. Ние също се вдигнахме, всеки един от нас има персонален характер, който го показва на игрището. Да биеш Бразилия, независимо дали са с третия или петия отбор, винаги е нещо уникално и е трудно да го направиш. Така, че днес поздравявам себе си и целия отбор. Загубихме шансове за финалната шестица, така че ще отидем на турнира в Техеран с по-друг отбор. Нека се даде шанс на всички", сподели още центърът на България.

СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - БРАЗИЛИЯ 3:2 - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти