Гледай на живо

"Черно-бялата" Коледа отново събра всички локомотивци

Подкрепата за Сираков расте, "Торсида Кюстендил" също зад легендата

Подкрепата за Сираков расте, "Торсида Кюстендил" също зад легендата
Подкрепата към Наско Сираков, който иска да вземе акциите на Левски, се увеличава. Редица фенски ортганизации се обявиха "за" легендата на сините да се води собственик на клуба, а към призива се присъединиха и запалянковците на тима от "Торсида Кюстендил".

"АПЕЛ ОТ ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ

Днес любимият ни "Левски" се намира в най-трудния период от своето съществуване. Причините за това са много и от най-различен характер, а всички ние трябва да си извлечем поуки от случилото се, за да не допускаме занапред повтаряне на досегашния безкрайно порочен модел за управление. Изключително тежките ни финансови и юридически проблеми, свързани в немалка степен със собствеността върху мажоритарния пакет от акциите на клуба, търсят своето незабавно разрешение.

В мрачното настояще все пак се появи лъч надежда. И тя се нарича Наско Сираков. Най-големият измежду всички "живи легенди" в 106-годишната ни славна история. Безспорно доказал във времето себе си като брилянтен футболист и прекрасен ръководител. Истински лидер и професионалист до мозъка на костите си.

Ето защо ние, левскарите от ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ, искаме да заявим своята категорична подкрепа към Наско Сираков, когото считаме за най-достоен и способен да понесе тежкото бреме на мажоритарен собственик в сегашния жизнено важен за съществуването на клуба момент.

В тази връзка настоятелно апелираме към господата Г. Попов и В. Божков да докажат своята сериозна ангажираност към "Левски", извършвайки едно елементарно техническо действие /при спазване изискванията на ТЗ/, предоставяйки акциите си на човека, който се ползва с безрезервно доверие на "синята" общност и който заяви готовността си да поеме ролята и функциите на техен притежател. За този жест същите ще имат нашата огромна признателност и благодарност.

Обръщаме се също така към стотиците хиляди левскари от страната и извън нея. Приятели, сега е време за дела, не за думи. Днес "Левски" има нужда от нашето обединение, от нашето единомислие, от нашата истинска съпричастност към "синята" идея. Утре ще бъде късно, защото никога няма да можем да си простим невъзвратимо зейналата празнота в живота ни заради необяснимо проявените безучастност или себичност.

И най-сетне. Наско, страшно много ти вярваме и разчитаме на теб, за да направиш и невъзможното в името на голямата ни любов! Защото ти го каза, Наско, "Левски" е създаден не да се спасява, а да успява!", пишат феновете.
Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти