Левскарите от Западните покрайнини: Сираков може да възвърне силата и славата на Отбора на народа

Левскарите от Западните покрайнини: Сираков може да възвърне силата и славата на Отбора на народа

От името на фенклуба на „ЛЕВСКИ – БОСИЛЕГРАД”, най-голямата българска фенска организация в Западните покрайнини изпращаме подкрепа към всички, които тези дни взимат важни решения за бъдещето на любимия ни отбор!

Тази година започна трудно, новините за положението в ЛЕВСКИ, за финансовите и организационните затруднения бързо достигнаха до феновете. И както винаги реакцията беше бърза и респектираща.  За съжаление точно по това време ни върхлетя Корона пандемията, която временно прекъсна благотворителните инициативи на феновете на Левски.                                        

По времето на невижданите ограничения поради споменатия вирус, в тези трудни условия, повечето от нас се изправихме пред ежедневните си предизвикателства свързани с начина на работа и вариантите за оцеляване. Това не попречи на Левскарската общност да продължи да търси изход от трудното положение и с още по голям ентусиязъм взе нещата в свои ръце. Последните дни бяха много динамични, чрез многото медии се чуха различни идеи и виждания. Сега, повече от всякога ЛЕВСКИ има нужда от нас и никога няма да си простим, ако изпуснем този шанс. Като цяло, анализирайки позиции и предложения виждаме в лицето на Наско Сираков и хората около него необходимия опит и нужните качества, за да възвърнат силата и славата на отбора на народа!

Призоваваме всички българи – левскари, където и да са, да бъдем единни, да се включим активно, кой с каквото може. Нужна ни е пълна мобилизация, любов и съпричастност за да можем да си гарантираме едно много по спокойно бъдеще, от което всички ние имаме нужда.

САМО ЛЕВСКИ!

С уважение,
Александър Димитров
Председател на фенклуб
„Левски – Босилеград”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти