Любо Ганев свиква видео заседание УС на 31 март, ето какво ще се обсъжда

Любо Ганев свиква видео заседание УС на 31 март, ето какво ще се обсъжда

Президентът на Българска федерация по волейбол Любо Ганев събира членовете на УС за първо заседание на 31 март от 11:00 часа. То ще бъде дистанционно с видео връзка, като в дневния ред са включени 5 точки. 

57 Общо събрание на БФВ

 

Първата от тях е именно казусът за първенството при мъжете и жените. След това новите управници във волейбола трябва да решат и за шампионалите при подрастващите. Трета точка е за определяне броя на отборите и формулата, по която ще се играе следващото първенство за мъже и жени.

57 Общо събрание на БФВ

 

10 клуба искат край на сезона във волейбола
10 клуба искат край на сезона във волейбола

УС трябва да освободи от длъжност управителя на „Волей Промоушън“ Станислав Николов и да избере нов на неговото място. За финала ще бъдат определени председателите на комисиите във федерацията.
На първото заседание няма да се обсъждат кандидатури за национални селекционери. Това ще стане след предложения на треньорската комисия. 

Ганев призова членовете на УС да обмислят дневния ред и да предлагат още точки за включване в него. Видимо той показва, че държи да спазва максимално обещанието си глобалните решения за родния волейбол да се вземат демократично и същевременно открито за обществеността.

BGvolleyball.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички