Людмил Найденов: Всеки има шанс в плейофите на Суперлигата, но няма как да се играят

Людмил Найденов: Всеки има шанс в плейофите на Суперлигата, но няма как да се играят

Следващата седмица Управителният съвет на БФВолейбол ще решава бъдещето на волейболните първенства у нас, с оглед на обявеното извънредно положение поради разпространението на коронавируса. Бе обявено, че има три варианта за завършване на шампионатите, като те ще бъдат разисквани на предстоящия УС.

 

Потърсихме мненията на клубовете в Суперлигата. Ето какво каза за BGvolleyball.com мениджърът на ВК Марек Юнион-Ивкони (Дупница) Людмил Найденов:

„Позицията на ВК Марек е, че Суперлигата трябва да приключи с моментното класиране. Колкото и да е неприятно за мнозина, а ние сме в това число, трябва да се запази подреждането на отборите до момент. Познавам добре развитието на шампионата, наблюдавал съм отблизо повечето мачове и това са реалните позиции, които отборите показаха в редовния сезон на Суперлигата.Всеки има шанс в плейофите, още повече че първенството бе доста равностойно. За съжаление обаче според моето мнение е, че няма как да се изиграят. Никой не знае колко време ще продължи тази сложна ситуация и условията в принудителен домашен престой.

Ако се вземе решение да се запази сегашното класиране за край на сезон 2019/2020, ние завършваме на пето място, макар и да имаме шансове да продължим в плейофите. С оглед на всичко, което ни се случи, смятам, че петата позиция е сравнително добра."

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички