Обратен брояч изчислява часовете до началото на протеста за "Колежа"

Специално изработен часовник отброява от днес оставащите до мащабния протест за "Колежа" часове и минути. Той е вграден в страницата на Сдружение "ПФК Ботев", една от петте организации, които официално подкрепят исканията на ботевисти и пловдивчани.

Ето какво обявиха при пускането му организаторите:

За кого бият камбаните? 

Обратното броене за битката за Колежа започна. Часовникът отброява изтичащото все по-бързо търпение на феновете на Ботев и пловдивчани. Десет години те бяха безобразно лъгани, а надеждите им – потъпквани от избори до избори. Колежа не е и не трябва да е предизборен подарък. Стадион "Христо Ботев" е обект, който пловдивчани заслужават и е крайно време да го получат.

Феновете на Ботев (Пловдив) излизат на протест за стадион "Христо Ботев"
Феновете на Ботев (Пловдив) излизат на протест за стадион "Христо Ботев"

Затова настояваме за 100% завършване на Колежа и най-сетне за пълна прозрачност относно използването на средствата. Не е наша работа да молим, лобираме и просим пари за завършването на проекта. Нашият протест е непартиен и търси единствено справедливост. Затова и сме абсолютно против която и да е политическа група да яхва нашата борба и да очаква политически дивиденти, но и ще помним кой се опитвал да ни саботира в нашите усилия.

Времето изтича – 1 февруари, сряда, 18 часа, пл. "Съединение".

Феновете на Ботев (Пд): Търпението ни свърши! Подготвяме протест
Феновете на Ботев (Пд): Търпението ни свърши! Подготвяме протест

Припомняме и исканията, издигнати за протеста:

1. ПОПРАВКА на некачествено изпълнените СМР за сметка на изпълнителя. 
2. Изпълнение на ЦЕЛИЯ ПОКРИВ върху четирите сектора с целево отпуснатите 12 млн. кредит. 
3. Въвеждане в експлоатация на целия стадион с ЧЕТИРИТЕ СЕКТОРА на първи етап от строителството! Исканията ни не изискват нови публични средства. Ако парите не стигат, Общината да даде обяснение къде са похарчени!

Ето всички факти с документи за "Колежа", които показаха феновете на Ботев
Ето всички факти с документи за "Колежа", които показаха феновете на Ботев
Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти