Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Всеки фен на футбола и читател на Sportal.bg може да спечели 200 000 лева всяка седмица, без да рискува нищо от своя страна! Този шанс дава единствено новата секция на спортен сайт №1 в България “Домът на феновете”. Уникалната възможност стартира тази сутрин и вече е онлайн. 

Sportal.bg винаги се стреми да дава най-доброто на своите читатели. Именно поради тази причина желанието ни постоянно да се развиваме не спира. Затова, през новата 2023 година въвеждаме нови функционалности на сайта, които са насочени изцяло към персонализирането на изживяването на всеки един потребител. Вече всеки един читател може да създаде собствен профил, чрез който сам да определя какво съдържание и информация да получава. За сигурността на вашите данни пък сме се погрижили подобаващо и повече информация ще получите при вашата регистрация.

От секция “Интереси” можете да изберете любимите си отбори, играчи и първенства, за които да получавате актуална информация в реално време. Всички ваши предпочитания пък ще дадат резултат в “Моите новини”, където ще можете да прочетете всичко подбрано специално за вас. Предлагаме ви, новата ни секция за игри с прогнози - Домът на феновете, където можете да покажете знания и нюх в предвижданията и да печелите постоянно страхотни награди, включително и 200 000 лева всяка седмица!

Първата игра, която ви представяме - Може би най-добрата лига е съвместно с нашия основен партньор от Carlsberg и най-добрият от вас може да спечели игрална конзола, екип на любимия си отбор и още куп интригуващи награди. В нея на ежеседмична база потребителите ще трябва да познаят крайния изход (1X2) от избрани футболни срещи от топ първенствата на Англия, Италия, Испания, Германия, Франция и България. В края на сезона може да спечелите игрална конзола, екип на вашия любим отбор и още куп награди. Всеки познат знак ви носи 10 точки. Футболните срещи от съответния календарен месец ще се считат за един кръг от играта. Голямата награда ще е на годишна база, но ще има много призове и за месечните победители, така че дори и да се включите на по-късен етап, ще има към какво да се стремите освен удовлетворението, че сте познавач на футбола. В секцията “Класиране” можете да следите къде се намирате в подреждането на игрите, а всички правила са описани подробно в самата игра.

И представяме най-интригуващата игра - Топ 7. Тук е най-голямата награда за големите разбирачи! Всяка седмица ще подбираме седем мача от актуалните кръгове в Европа, като целта ще е да познаете точните резултати и на седемте двубоя. Който успее, ще спечели 200 000 лева! В случай че има повече от един невероятен специалист и двама или повече души познаят точните резултати, сме добавили и опция да се предвиди и в коя минута ще падне най-ранният гол в мачовете. Който е познал или пък е най-близо, ще бъде определен за победител. Освен това за всяка една правилна прогноза ще получите и по 50 точки, а за познат краен изход - 10 точки. Тези точки нямат отношение към спечелването на наградата, но ще се трупат в потребителския ви профил и могат да ви изпратят по-напред в класирането. Всички допълнителни условия на играта ще можете да прочетете в правилата.

Отново съвместно с нашите партньори Carlsberg и предвид легендарно им сътрудничество с английския гранд Ливърпул, създадохме Мач игра за най-верните фенове на мърсисайдци. Всяка седмица целта е да познаете шест аспекта от дадена среща на Ливърпул от английската Висша лига. За всяка една от шестте опции ще получавате предварително определени точки, които можете да видите в секцията “Правила”.

Ако прогнозирате всичко правилно, ще спечелите максималния брой точки - 127, които също ще се прибавят към профила ви. Победител ще е потребителят, който познае и шестте елемента от избраната среща. Наградите ще са уникални фен артикули на Ливърпул и ще може да видите повече в нашите правила.

Подобна “Мач игра” ще има и всяка седмица за двубой, който ще бъде избиран предварително от екипа на Sportal.bg. Пак подбираме шест аспекта от даден мач, които трябва да бъдат познати. Отново трябва да бъдат точни и шестте елемента, за да се грабне голямата награда – 4 K UHD SMART TV 65”.

Стигаме и до най-мащабната секция от игрите - т. нар. “Свободни прогнози”. Там на всекидневна база подбираме най-интересните срещи за вас и ви предоставяме възможност да предвидите крайния изход, както и още няколко аспекта от даден двубой. Можете да играете на днешните мачове, утрешните срещи, а защо не и на двубоите от цялата предстояща седмица. За всеки познат пазар печелите точки, чийто брой е подробно описан в секцията ни “Въпроси”.

Независимо в коя игра сте дали прогнозите си, вие винаги печелите точки при познато събитие, като те се трупат в профила ви. С акумулирането им вие ще качвате потребителското си ниво. В зависимост от точките има пет стъпала, които можете да изкачите:

Бронз: 0 - 1499 точки 
Сребро: 1500 - 9999 точки  
Злато: 10 000 - 24 999 точки  
Платина: 25 000 - 74 999 точки  
Диамант: над 75 000 точки

Освен това с познаването на събития ще печелите и специални значки. 
Ето какви са те:

Общи  
Дебютант: При правилно познати 10 прогнози  
Майстор: При правилно познати 100 прогнози  
Топ реализатор: При правилно познати 1000 прогнози  
Гуру: При правилно познати 5000 прогнози  
Легенда: При правилно познати 10 000 прогнози

Топ 7  
Дебютант: При първо участие в играта  
Титуляр: При 10 участия в играта  
Капитан: При 50 участия в играта

Мач игри 
Дебютант: При първо участие в играта  
Титуляр: При 10 участия в “Мач игри” 
Капитан: При 50 участия в “Мач игри”

Всичко това ще можете да следите във вашия профил в секция “Постижения”. Именно профилът е мястото, откъдето ще можете да ръководите всичко - и в преференцията ви за информация и за участието ви в игрите на “Домът на феновете. Всякакви промени, които желаете да направите, можете да осъществите лесно именно там.
Успех на всички!

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти