ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Феновете на Ботев настояват кмета да замрази плащанията по "Колежа" до изчистването на нередностите

Феновете на Ботев (Пловдив) излязоха с отворено писмо, с което настояват кмета Здравко Димитров да замрази плащанията по стадион “Христо Ботев”, докато не бъдат изчистени всички нередности. Както е известно, на 22.01.2023 г. КПБП, сдружение „ПФК Ботев” и “Бултрас” дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на “Колежа”.

Ето всички факти с документи за "Колежа", които показаха феновете на Ботев
Ето всички факти с документи за "Колежа", които показаха феновете на Ботев

Ето какво пишат феновете на Ботев в отвореното си писмо:

"Уважаеми г-н Димитров, 

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение „ПФК Ботев” и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион „Христо Ботев”.
 

В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД „Колежа” до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. 

Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично. 

С уважение: 
КПБП, Сдружение ПФК".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти