Луис Суарес: Не бих отпразнувал гол срещу Барса

Луис Суарес: Не бих отпразнувал гол срещу Барса

Новият нападател на Атлетико Мадрид Луис Суарес няма да изрази голова радост при свое попадение във вратата на Барселона. Това заяви уругваецът в интервю за AS. Преди година и половина Лучо се зарадва на свой гол във вратата на Ливърпул на 1/2 – финал в Шампионската лига. „Не бих отпразнувал гол срещу Барса от уважение към съотборниците и един клуб, който ми даде много. Със сигурност мачът срещу Барса ще е специален за мен, но аз ще се боря за Атлетико до смърт“, сподели той.

„Мотивиран съм да продължа да показвам високо ниво. (...) Каква беше връзката ми с Куман? Строго професионална. Обади ми се по телефона и ми заяви, че трябва да си тръгна. Аз му казах, че докато не си намеря отбор, имам право да тренирам с клуба. Тренирах три седмици като професионалист и не съм търсил конфронтация. Показахме респект един към друг. Аз продължих да тренирам и не съм се оплаквал, без значение от ситуацията, която преживявах“, разкри Лучо.

„С Меси продължаваме да си говорим, но повече за живота, за ежедневието, за това, което се случва. Имаме добри отношения и не си говорим само за футбол“, каза още Суарес.  

Още от Футбол свят

Виж всички