МЕТАМОРИС ПРО се завръща за шести пореден път

МЕТАМОРИС ПРО се завръща за шести пореден път

Новата файт карта на Метаморис наистина впечатлява! Тя изглежда пълна с доста големи имена, както и предишния път, което обаче не винаги е достатъчно за зрелищни мачове, но определено е предпоставка за интересни сблъсъци и високи очаквания от страна на публиката.
Ралек Грейси и този път не изневери на стила си и е събрал на едно място доста известни имена от света на модерните бойни спортове. Потвърдените на този етап срещи са:

Дилън Данис vs Джо Лоузон
Александре Рибейро vs Кийнън Корнелиус
Кларк Грейси vs Роберто Сатоши
Джеф Монсън vs – победителя от Road To Metamoris
Чеъл Сонен vs Renato Sobral
Основна среща : Джош Барнет vs Роберто „Cyborg” Абреу


Дебют в граплинг организацията ще направи и ветеранът на UFC Джо Лоузон. Той е получавал 13 пъти бонуси за страхотни представления в UFC. Дали обаче ще успее да представи най-доброто от себе си срещу набиращия скорост ученик на Марсело Гарсия - Дилън Данис?!? Очакваме това да бъде една от най-динамичните срещи за вечерта.

Роберто Сатоши, който стигна трудно до равенство в миналото издание срещу Джейк Шийлдс - друг ММА ветеран и черен колан по БДД под тренъора на братята Диаз – Цесар Грейси, този път ще се бори срещу потомък на великия клан Грейси в лицето на специалиста по „омоплати като за фотосесия“ - Кларк Грейси.

Петкратния световен шампион и двукратен ADCC първенец – Александре Рибейро пък излиза срещу младия Джу Джицу гений – Кийнън Корнелиус. Определено ще видим дали опитът, или младостта ще надделят в този сблъсък!

За втори пореден път Метаморис ще направи състезанието си в същия ден, когато е и Copa Podio Heavyweight Grandprix. Явно Ралек Грейси вижда конкуренция в тях и прави всичко възможно да отнеме зрителите за себе си. Определено глупава постъпка от негова страна, която със сигурност няма да доведе до нищо смислено, нито за спорта, нито за организирания от него формат.

Иначе датата е 9. май и определено нямаме търпение до момента на вълнуващите срещи на най-високо ниво, които ще ни предоставят тези бойци!

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти